Milivel 2 hónapos kora óta vagyunk „összenőve”, szoros kötelék fűz minket össze, ismerjük egymás minden rezdülését.

Mérhetetlenül szerencsésnek érzem magam, hogy rátaláltam – végig őt kerestem! Szerelem volt ez első látásra… Amikor először kézbe vettem, nem akartam többé elengedni.

Mili mindig elér nálam mindent, amit csak akar – hol akaratos, már-már erőszakos lényét, hol pedig az elbűvölő, lenyűgöző oldalát használja fel céljai eléréséhez. Ha valamit a fejébe vesz, akkor azt így vagy úgy, de megvalósítja.

Mellette sohasem unatkozom, egy igazi energiabomba. Akármit is csináljon, azt teljes gőzzel teszi, sohasem ég „fél lángon”. Véleményét minden körülmények között kifejezi, igen széles ugatási repertoárral rendelkezik.

 Nagyon színes egyéniség, tele élettel, örökös kíváncsisággal, szenvedéllyel, végeláthatatlan energiával és erővel. Nem egy hízelkedő típus, csak akkor lehet megsimogatni, kényeztetni, összebújni vele, ha ő akarja.

Gyerekkora felért egy túlélőtáborral, a rosszalkodás, rombolás, csínytevés minden verzióját bemutatta, így egy idő után azt is elérte, hogy alig-alig maradjon egyedül otthon. Imád utazni, bárhová is megyünk, az csak jó lehet.

Dinamit érkezése összességében nagyon jó hatással volt Milire – sokat nyugodott és egy igazi társra lelt, akivel tökéletesen kiegészítik egymást.

 

Dini türelmes és nyugodt lénye kicsit átszállt az én kis örökmozgómra, s így az egyedül töltött órák is sokkal gyorsabban, nyugodtabban telnek.

Mili energiája egy részét kiválóan le tudja vezetni Dinamiton, aki teljes mértékben hagyja magát, s amikor megunja, könnyedén le tudja rázni magáról Milit.

Számomra Mili testesíti meg „A Whippet”-et, aki nemcsak kiállításon, de pályán és coursingen is kiválóan megállja a helyét. Egyetlen egy dolog létezik az életében, amit soha nem tud megunni, az a „nyuszizás”.

Milcsi mindig meg tud lepni és meg tud nevettetni, sosem hagyja, hogy rosszkedvű legyek vagy ellustuljak.

Ő egy igazi elkényeztetett, városi kis fenevad.